Koningsontbijt
Ieder jaar serveren de dames van Soetermare een Koningsontbijt op Koningsdag. Niet alleen een goede manier om Koningsdag goed te beginnen maar het brengt tevens geld op voor het goede doel. Ieder jaar kiezen we een ander goed doel uit wat we met het Koningsontbijt steunen. Dit jaar is dat de Stichting Biezonder die ernstig zieke kinderen en hun ouders ondersteunt.

GZD
Samen met de heren van Lionsclub De Meerbloem organiseren we het Groot Zoetermeers Dictee. Een leuk evenement waarbij je je kennis van de Nederlandse taal kunt testen maar wat tevens geld opbrengt voor het goede doel. Dit jaar was de VoorleesExpress het goede doel van het GZD. Link naar verslag van GZD

Pop Up Store
Samen met de heren van Lionsclub De Meerbloem, de heren van Lionsclub Zoetermeer en de jongeren van Leo Club Zoetermeer openen we in april een pop up store in de Dorpsstraat. Hier gaan we platen (vinyl) en boeken verkopen. Deze activiteit is ter ondersteuning van de landelijke Lions actie voor het Koningin Máxima Centrum waar kinderen met kanker worden behandeld.

NL Doet
Behalve geld inzamelen voor goede doelen steken de dames van Soetermare ook graag de handen uit de mouwen. Zo doen we ieder jaar mee aan NL Doet. We kiezen elke keer een andere activiteit uit. De ene keer is dat schoonmaken, de andere keer knappen we tuintjes op of verzorgen we een high tea voor ouderen.

Magisch Zoetermeer
De organisatie van Magisch Zoetermeer weet de vrouwen van Soetermare ook te vinden. We helpen de organisatie door de verkoop van kerstballen of brengen ouderen naar de lunch of de winkelmiddag die Magisch Zoetermeer voor hen houdt.

Sollicitatietraining
De vrouwen van Soetermare hebben veel ervaring in het werkzame leven. Ervaring die we graag delen. Zo houden we al jaren een sollicitatietraining voor leerlingen van het ROC in Leiden. Erg leuk om deze jongeren zo een steuntje in de rug te geven.

Peace Poster Contest
Over de hele wereld houden Lionsclubs een Peace Poster Contest. In Zoetermeer doet Soetermare dat. Leerlingen van een van de middelbare scholen maken posters waarin de vrede centraal staat. Een kunstenaarsjury beoordeelt de posters en kiest een winnaar. De dames van de Lions zetten een feestelijke bijeenkomst voor leerlingen op touw.