Koningsontbijt 2018

Doe mee met het Koningsontbijt 27 april a.s. en ontbijt samen met vrienden, bekenden en andere Zoetermeerders op de terrassen van het Stadhuisplein Zoetermeer.

Koop ontbijtbonnen à €7,50 via NL64ABNA0573012261, via telefoonnummer 06-27879838 of via koningsontbijt 2018 in het hoofdmenu van deze site met vermelding van uw naw-gegevens.

Lionsclub Soetermare is een serviceclub waarin vriendschap, belangstelling voor maatschappelijke ontwikkelingen en activiteiten waarin de “we serve gedachte ” tot uiting komen centraal staan. De missie van Soetermare is “sociaal denken en doen”.

Soetermare organiseert acties, die ten goede komen aan goede doelen. Dit jaar is dat:

Stichting ALSopdeweg!

De Stichting ALSopdeweg! heeft als doel om mensen met de ziekte ALS te ondersteunen bij het zo lang mogelijk optimaal functioneren in de maatschappij.

ALSopdeweg! wil het leven van de ALS patiënten veraangenamen. Hiervoor zijn vaak aanpassingen en hulpmiddelen nodig, die buiten de vergoeding vallen van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO), zorgverzekeraar of UWV. Men kan de middelen zoals speciale stoelen, fietsen ,auto’s,  ipads, rolstoelen en dergelijke lenen of huren bij deze stichting. Na het overlijden van de patiënt komt alles weer retour en kunnen de hulpmiddelen snel ingezet worden voor hergebruik.